Herneacova XCO, 2020


Data concursului va fi anunțată în curând Bicicleta MTB Sat Hernecova, județul Timiș Child friendly

Despre eveniment

La nord de dealurile domoale, acoperite de vii, ale Recașului, se ascunde un peisaj care te îndeamnă să visezi. Domeniul Herneacova, o zonă împădurită, cu un lac natural, reședința din trecut a unor conți și contese. Astăzi, recunoscut în special pentru moderna sa bază de echitație, continuând tradiția călăriei din vremurile apuse.

Pe 17 august însă, caii de rasă vor intra în umbra celor cu două roți, suspensii și frâne pe disc. Pentru că, pe un circuit de 5 kilometri special amenajat, se va desfășura Herneacova XCO, un concurs cross country pentru cicliștii amatori și profesioniști.

Pe 18 august se va desfășura o etapă de cupă națională pentru copii.

Fii un cavaler pe bicicleta ta de offroad și aruncă-te peste obstacole, cațără-te pe rampe, glisează în curbele strâmte, dansează printre copaci și depășește-ți adversarii. Arată-le cailor că și tu ai galopul în sânge și fă-i să necheze de admirație. Iar noi, spectatorii, te vom răsplăti cu urale.

Program

În curs de actualizare...

Curse

Copii 5-6 ani, MTB

0.6 km
2 ture de circuit

Copii 7-8 ani, MTB

0.7 km
3 ture de circuit

Copii 9-10 ani, MTB

1.3 km
3 ture de circuit

Copii 11-14 ani, MTB

8.7 km
Pe acest traseu se va desfășura Cupa Națională a României de XCO pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani. Pot participa atât copii legitimați la Federația Română de Ciclism cât și copii nelegitimați (amatori) care vor trebui să prezinte la ridicarea pachetului de start, o declarație semnată de părinte (declarație pe proprie răspundere pentru minori)

Copii 11-12 ani - 2 ture de circuit

Copii 13-14 ani - 3 ture de circuit

O tură are 2.9 km.

Herneacova XCO, MTB

24.0 km
Pe acest traseu se va desfășura etapa de Cupă Națională a României la XCO și cea înscrisă în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale.

Amatorii (legitimați, nelegitimați, master) vor lua startul împreună la ora 13:00. Toți sportivii legitimați la federația națională care și-au completat codul UCI/FRC vor fi incluși și în clasamentul Cupei Naționale.

Sportivii profesioniști (elite masculin, feminin și juniori masculin, feminin) vor lua startul la ora 15:00. Sportivii legitimați la federația națională vor puncta și în Cupa Națională de XCO.

O tură are 6 km, sportivii au de parcurs 4 ture.

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review