Baneasa Forest Run, 2020


Despre eveniment

UPDATE: DATA EVENIMENTULUI 01 NOIEMBRIE 2020


Din cauza situatiei create de coronavirus si tinand cont ca numarul cazurilor este in crestere, cu parere de rau, dar cu responsabilitate, va anuntam ca evenimentul Baneasa Forest Run din 22 martie 2020 nu poate avea loc.
Pasiunea pentru alergare si dorinta de a face bine continua ca parte a felului in care cu totii alegem sa traim, chiar si in vremuri cand ne simtim amenintati. Sau poate tocmai acum realizam cat de important este sa facem asta. Faptul ca amanam acest eveniment, prilejul de a ne vedea, de a fi impreuna si a ne motiva, de a arata celorlalti ca se poate, este un lucru temporar.


Baneasa Forest Run este o alergare pe potecile padurii Baneasa cu trei trasee: cros 11 km, semimaraton 21 km si cursa populara Greenfield Family Run 3 km.

Program

In curand...

Curse

Cros

11

Semimaraton

21
Dupa start, se porneste pe asfalt spre Aleea Padina, iar la limita padurii vom face dreapta, pe aleea asfaltata. Continuam pe asfalt pentru o experienta noua, dar si pentru a fluidiza mai bine traficul de alergatori.

Greenfield Family Run, Cros

3

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Intre cele doua valuri trebuia ceva mai mult timp la start. Faptul ca au pus la dispozitia participantilor mijloc de transport pentru ridicarea kit ului nu a fost indeaju s mediatizat.
Anisoara Moraru
2019-04-30 17:55:41
Participant la cursa: Cros
Prima competitie la care particip! O experienta foarte faina, organizata de oameni foarte faini! Ne vedem la Predeal Forest Run!
Ghioarca Andrei
2019-04-17 11:41:17
Participant la cursa: Cros
Prima participare. Energie, voie buna, traseu frumos si bine marcat. Totul foarte bine organizat. Revin cu placere si bucurie. Felicitari si sincere multumiri organizatorilor, voluntarilor, echipelor medicale si de interventie.
Daniel Cristea
2019-03-26 11:00:22
Participant la cursa: Semimaraton
Traseu: frumos, bine marcat, imposibil să te rătăcești. Puncte de hidratare/alimentare - chiar prea dese (între punctele 3 și 4 nu cred să fi fost mai mult de 1-1,5 km), bine aprovizionate.
S-au rezolvat problemele legate de distribuirea pastelor și a salatelor de la final (așa cum a fost la ediția din noiembrie). De asemenea, spălătoarele au avut apă (tot atunci au fost nefuncționale de la prima oră).
De apreciat reducerea cantităților de plastic generate de eveniment (dar e loc de mult mai bine). Punga kitului poate fi redusă la maximum un sfert din dimensiunea actuală.
Mihai Gaureanu
2019-03-25 18:54:01
Participant la cursa: Semimaraton
Mi-a plăcut foarte mult traseul, este a treia oară când îl alerg în concurs, mi s-a părut de fiecare dată provocator. Mi-a plăcut atmosfera de la punctul de start și cum s-a aranjat organizatorul acolo, împreună cu partenerii săi. Mulți concurenți, bine pregătiți, jos pălăria, evenimentul a crescut!

Mi-a plăcut tricoul foarte mult, o să-l port la alte competiții.

Am făcut și VLOG: https://youtu.be/biqmQDtc8GY
Emilian Nedelcu
2019-03-25 12:51:46
Participant la cursa: Cros
Super traseul, terenul este plat, perfect pentru tranzitia de la asfalt la trail. Avem parte de ceva aventura in sensul frumos al cuvantului. Dezamagit putin de kit, o punga imensa de la hervis cu un tricou, un baton si o apa cu vitamine la 500ml, ah si un talon hervis :) supranumita si punga cu nimic. Se putea alege o punga mai mica ...
Adrian Costache
2019-03-25 08:05:54
Participant la cursa: Semimaraton
Înscrierile sunt deschise!