Red Bull Vampire Trails, 2020

Adaugă un review

Despre eveniment

Pe 11 iulie, curtea castelului Bran și tainica pădure din jurul lui vor găzdui o cursă de anduranță unică, de la apus la răsărit, pe cărările bântuite de vampiri.
Usturoiul este bine priponit în țăruși, iar riderii neînfricați de abia așteaptă apusul. Pădurea cufundată în taină din jurul Castelului Bran este și ea pregătită pentru o competiție cum nu a mai fost pe meleagurile noastre. Bun venit la Red Bull Vampire Trails, competiția de mountain biking pe care nu vrei să o ratezi!
Participanții cuceresc traseul în echipe de câte doi și pot să-și drămuiască eforturile din noapte după propria strategie
Datorită gradului de dificultate crescut, la concurs pot participa doar sportivi cu experiență în competițiile de profil (clasați în primii 30% la maratoanele montane de MTB sau în primii 15% la Prima Evadare). Se va lua în calcul clasamentul general al ultimilor 2 ani. După trimiterea formularului, vom analiza înscrierea ta și îți vom trimite un email de confirmare în termen de 4 zile lucrătoare. Acest mail va conține și detaliile necesare achitării taxei de participare.

Program

Start: ora 19:10, seara, la apus

Finiș: ora 5:00, ultima tură înainte de răsărit

Curse

Echipe, MTB

10 ore
Traseul bine primenit de constructori de-ai locului se întinde pe o distanță de 4km legendari. El pornește din Parcul Regal al Castelului și se pierde deîndată într-un misterios labirint pentru a răzbi apoi printre casele tradiționale din Bran și se suie pe dealul învecinat pe un drum strămoșesc. Apoi umblă pe creasta care mult timp a fost hotar între țările românești și unde patrulau grănicerii și coboară pe una dintre potecile preferate ale Principesei Ileana, unde ea stătea la povești cu cosașii și privea în zare spre Bucegi și spre Piatra Craiului. Înapoi în curtea castelului, traseul devine interactiv și se perindă taman prin clădirile vechii vămi, chiar prin ușa secretă ce trecea din Valahia înspre Transilvania. Și apoi de la început, pentru încă o tură și încă o tură și încă o tură... și tot așa până înainte de cântatul cocoșului.
160 lei

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review