Spartan Race - Alba Iulia Super, 2020

Adaugă un review

Despre eveniment

Mediocricitatea nu are nici o tangenţă cu această cursă de lungime medie. Spartan Super aduce un mix ideal între distanţă şi viteză, oferind concurenţilor un puternic test al capacităţilor atletice. Dacă te consideri un atlet consacrat şi vrei să împingi performanţa dincolo de scuze, ai putea râvni la un Spartan Super. Cu 25 de obstacole pe 10 km de teren cu specific montan, cursa Super nu cruţă pe nimeni. Conceput ca a doua cursă din Spartan Trifecta, la Super îţi poţi demonstra că ai tot ce este necesar ca să înfrunţi bestia din cursa Beast.

Program

In curand detalii

Curse

Standard

10 km
10K 25 obstacole, durata cursei de la 80 de minute la 4 ore - depinde de alergător. Asta e tot ce trebuie să știți ... şi să așteptați neprevăzutul. Vă rugăm să luați în considerare următoarele: este o cursă cu obstacole în teren accidentat, care vă va conduce prin pădure și tufișuri, șanțuri și obstacole de căţărare, precum și pe teren denivelat, cu rădăcini ascunse sau sârme și apă și/sau suprafețe alunecoase. Prin urmare, subliniem că pot apărea accidentări prin căderi, poticniri, alunecări etc. în depășirea obstacolelor. Mai mult, accidentările pot fi cauzate şi de căderea altor participanți, punându-le astfel în pericol şi ceilalţi alergători. Prin urmare, vă rugăm să vă adaptați viteza și comportamentul la condițiile de vizibilitate, obstacolul respectiv și graba de pe pistă!
288 lei

Junior, Standard

Spartan Race nu este doar pentru adulți. Cursa Spartan Kids oferă două intreceri de distanța pentru micii spartani din viața ta. Pe baza vârstei, cursele Kids contin obstacole , la fel ca și versiunile pentru adulti. Vino să-ți urmărești viitorii spartani cum alerga, să sare și se joace exact așa cum trebuie.

Copii Spartan vor concura în aceste categorii: 1. Copiii preșcolari, copii între 4-6 ani, distanța minimă de 800 m cu minimum 10 obstacole, părinții pot urmări şi ajuta copiii lor şi în perimetrul/traseul cursei. 2. Copii şcolari, copii cu vârste între 7-9 ani, distanța minimă de 1,6 km cu minimum 15 obstacole, părinții nu pot urmări copii lor în perimetrul/traseul cursei, doar din afara acestora. 3. Copii şcolari, copii cu vârste între 10-14 ani, distanța minimă de 3,2 km cu minimum 20 obstacole, părinții nu pot urmări copii lor în perimetrul/traseul cursei, doar din afara acestora. Spartan Kids SPECIAL: Copii școlari pe scaune cu rotile, copii cu vârste între 6-14 ani, distanțe maxime de 750 m cu maximum 10 obstacole, părinții pot urmări şi ajuta copiii lor şi în perimetrul/traseul cursei. Durata curselor este de la 5 la 45 minute - depinde de alergător. Asta e tot ce trebuie să știi ... așteptați neprevăzutul. Vă rugăm să luați în considerare următoarele: concursul este o cursă pe teren accidentat, care vă va conduce prin păduri și tufișuri, șanțuri și obstacole, precum și porţiuni cu rădăcini ascunse sau apă și / sau suprafețe alunecoase. Prin urmare, subliniem că leziunile pot apărea prin căderi, răsuciri, alunecări etc. atunci când depășesc obstacolele sau în timpul alergării. Mai mult, pericolele pot fi cauzate de căderea altor participanți, punându-l astfel în pericol pe toţi participanţi. Prin urmare, vă rugăm să vă adaptați viteza și comportamentul la condițiile de vizibilitate, respectiv obstacol și la condiţiile de pe traseu.
Pentru copii
65 lei

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review