Buonavista Duathlon Challenge, 2020


Despre eveniment

Plini de voie bună, zâmbete şi entuziasm vă aşteptăm şi anul acesta la o nouă ediţie a Buonavista Duathlon Challenge. Alergăm și pedalăm împreună vara aceasta în cadrul cele mai inedite competiții sportive din Sibiu, de îmbinare a alergării cu ciclismul.

Program

PROGRAM

18:00 start cursa FAMILY

18:05 start Offroad

18:15 start cursa asfalt – individual si echipe

18:30 Gulash party

20:30 Festivitatea de premiere

Curse

Duatlon Clasic, Individual

5 km alergare, 20 km bicicleta, 2 km alergare
Duatlonul clasic (alergare + bicicleta + alergare), pe asfalt exclusiv, individual – presupune parcurgerea următoarelor distanțe: 5 km alergare în Muzeul Satului urmați de 20 km cu bicicleta (2 bucle a cate 10 km Sibiu – Rasinari pe DJ 106 A, soseaua fiind închisă circulației autoturismelor) şi, la final, 2 km alergare în Muzeul Satului.

Duatlon Clasic, Stafeta

5 km alergare, 20 km bicicleta, 2 km alergare
Duatlonul clasic (alergare + bicicleta + alergare), pe asfalt exclusiv, ștafetă – presupune parcurgerea acelorași distante: 5 km alergare, urmați de 20 km cu bicicleta + 2 km alergare în echipă: un alergator aleargă 5 km, apoi preda ștafeta biciclistului, iar apoi biciclistul îi predă ștafeta din nou alergatorului.

Duatlon Offroad, Stafeta

20 km
Duatlonul offroad se desfășoară pe potecile de pădure: se înscriu echipe formate din 2 persoane + o bicicleta. Fiecare echipă parcurge un traseu de 20 de km prin pădurea Dumbrava și Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, fiind obligați să ia startul, să parcurgă traseul și să ajungă la finish, ÎMPREUNĂ. Miza acestei probe este stimularea colaborării între membrii echipei, pentru a parcurge în întegime traseul, alternând mersul pe bicicletă cu alergatul.

Duathlon Family, Stafeta

10 km
Duathlon family, este de fapt o cursa distinctă pentru copiii între 8 și 14 ani, ce presupune parcurgerea unui traseu de 10 km, prin pădurea Dumbrava și Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, de către un părinte + un copil, ambii pe bicicletă, stimulând în acest fel practicarea sportului în familie.
Pentru copii

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review