Maratonul Vinului, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Bicicleta MTB Urlați, județul Prahova

Despre eveniment

Anul acesta MARVIN ar fi împlinit 10 ani și ne-am fi dorit să îi sărbătorim alături de voi cu o ediție specială!
Sănătatea tuturor celor implicați reprezintă o prioritate, prin urmare singura acțiune responsabilă, în acest moment, pentru acest eveniment și numarul de participanți pe care îi adună la start, este anularea acestuia. Traseul este acolo în continuare, așadar așteptăm poze și povești!
Ne vedem în 2021!


Ajuns la a noua ediţie, Maratonul Vinului este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din Romania. In acest an MARVIN va avea loc în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă.

Cursa constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca şi la edițiile din anii trecuți, participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometraj şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura de 18 km.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor.

Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din încasările obţinute de pe urma evenimentului Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati.

Program

În curs de actualizare...

Curse

MTB

18.0 km

MTB

36.0 km

MTB

54.0 km

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Traseul frumos, pacat ca vremea nu a tinut cu noi si a fost noroi.
Mihai Catalin Anton
2019-05-13 08:51:11
Participant la cursa: MTB