S24H, 2023

Adaugă un review

Revendică evenimentul

Despre eveniment

Concursul internaţional de alergare de anduranţă S24H este o cursă de ultramaraton care presupune parcurgerea unei distanţe cât mai mari în decursul a 6, 12 sau 24 ore de alergare, pe o buclă cu lungimea de 1222,48 metri, asfaltată şi iluminată nocturn. Competiția are loc în Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timișoara.

Concursul se adresează atleților profesioniști sau amatori, pasionați de alergare pe distanțe lungi, dornici să-și testeze limitele fizice și mentale.

Daca ai decis să participi la S24H, îţi mulţumim şi îţi garantăm o experienţă transformaţională în care vei avea ocazia să petreci suficient de mult timp în propria ta companie încât să te descoperi cu adevarat. Îţi dorim mult succes şi te aşteptăm la Timişoara să scriem istorie împreună!

De ce S24H?
Diana Amza – managerul concursului internațional de alergare de anduranţă S24H – îndrăgeşte la rândul ei alergarea pe distanţe lungi şi a parcurs ultramaratoane de 53 km, 61 km şi 100 km.

Ideea de a organiza competiţia S24H a apărut din dorinţa de a oferi tuturor alergătorilor oportunitatea de a-şi depăşi limitele actuale şi de a descoperi lecţiile oferite de alergarea de anduranţă, care pot fi aplicate inclusiv vieţii de zi cu zi: să vezi dincolo de limitările tale actuale, să ai încredere în corpul tău şi în tine, să îţi întăreşti psihicul, să duci la bun sfârşit o sarcină în ciuda oboselii fizice şi mentale, să îţi creşti disciplina şi perseverenţa, să înveţi să te simţi confortabil cu siţuatiile inconfortabie, să dobândeşti siguranţa că poţi depăşi orice obstacol îţi iese în cale.

Program

In curand detalii

Curse

6 ore individual, Ultramaraton

160 lei

12 ore individual, Ultramaraton

210 lei

12 ore ștafetă, Ultramaraton

140 lei

24 ore individual, Ultramaraton

280 lei

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Un concurs la care mergi cu sufletul. Organizare frumoasa. As umbla putin la traseu. Spre dupa amiaza aleile parcului sunt pline de carucioare, copii si parinti ceea ce iti creaza un mic disconfort.
In rest toate bune
costea sorin
2019-07-04 08:11:48
Participant la cursa: 12 ore individual, Ultramaraton