Asaltul Lupilor, 2023


Data concursului va fi anunțată în curând Cursa cu obstacole Barnova, județul Iasi
Revendică evenimentul

Despre eveniment

Editia a VII-a a evenimentului va avea loc pe ................... si va fi gazduit de Enduro Ranch – primul și singurul parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României.
Adresa: Strada Ana Ipătescu nr.8, Sat Pietrărie, Comuna Bârnova, Județul Iași, România.

Asaltul Lupilor este cea mai cunoscuta si iubita cursa cu obstacole & mud din Romania, fiecare editie inregistrand o crestere constanta de participanti.

Pe data de ............. urmeaza sa aiba loc cea de a VII-a editie a evenimentului – la Iasi, in perimetrul singurului parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, ENDURO RANCH.

Asaltul Lupilor este un brand 100% romanesc, (numele sau fiind ales plecand de la faptul ca lupul este unul din animalele emblematice – atat in mitologia romaneasca cat si europeana), se bucura de un succes in continua crestere, inregistrand pana in prezent peste 5000 de participanti si 2000 de spectatori. Evenimentul se adreseaza oricarei persoane (cu varsta de peste 16 ani) care este in cautarea unor noi provocari si doreste sa se distreze alaturi de prieteni si/sau colegi!

Curse

Cursa cu obstacole, Standard

99 lei

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review