Winter Wolf Race, 2024


Data concursului va fi anunțată în curând Alergare trail Oradea, județul Bihor
Revendică evenimentul

Despre eveniment

Winter Wolf Race este la a patra ediție si face parte din Circuitul Titanii Muntilor Romaniei o serie de evenimente organizat de ACS Speed Runners Bihor, deschidem sezonul de iarna cu concursul de alergare cu caracter montan care se desfasoara pe potecile, drumurile forestiere si vaile abrupte cu diferenta de nivel pentru a-ti testa abilitatile pe traseele bine marcate din padurea
Saldabagiu de Munte, Oradea
Organizatorii va invita sa alegeti una din cele patru trasee: Traseul Wild 5,2km grad de dificultate usor cu o diferenta de nivel +150m ,Traseul Cross 10km grad de dificultate mediu diferenta de nivel +350m Traseul de Semimaraton 21km grad de dificultate greu cu o diferenta de nivel +700m si Traseul de Maraton 42km grad de dificultate greu cu o diferenta de nivel +1350m traseele au fost concepute pentru toate nivelele de pregatire!
Data cursei este 28.01.2023.

Program

Vineri - 27.01.2023

Kiturile se vor putea ridica din - Complex Comercial Lotus in incinta magazinului Media Galaxy, Strada Nufarului nr.30 Oradea, conform programului de mai jos
18:00 – 21:00 Validare / Ridicare Kit de Participare

Sambata - 28.01.2023

Kiturile se vor putea ridica din - zona de Start din Padurea Saldabagiu de Munte, langa filigoria din padure, conform programului de mai jos

6:30 – 9:00 Validare / Ridicare Kit de Participare
7:30 - Sedinta tehnica pentru Traseul de Maraton
7:45 - Verificarea echipamentului obligatoriu la Maraton
8:00 Start Maraton

9:15 - Sedinta tehnica pentru Traseele Cross si Semimaraton
9:30 - Incalzire cu FIT4U
9:45 - Verificarea Echipamentului obligatoriu
10:00 Start Semimaraton
10:30 Start Cross
10:45 Start Wild

12:30 After Race Gulas Party
13:30 Festivitate de Premiere pentru 5km Wild / 10km Cross si 21km Semimaraton
14:00 Festivitate de Premiere pentru 42km Maraton

Curse

Semimaraton

21 km
Traseul Semimaraton cu dificultate medie / are 21km lungime cu diferenta de nivel pozitiva 700 m, se adreseaza sportivilor care prefera o alergare pe o distanta mai lunga, este conceput atit participantilor competitivi cit si alergatorilor la un nivel mai avansat care doresc un traseu cu profil mai variat cu vai abrupte si poteci care te conduc intr-o lume de poveste.
Startul se va da de linga filigorie din padurea Saldabagiu de Munte cu o panorama deosebita intr-un peisaj de iarna care se deschide asupra podgorilor in amonte iar in larg putem admira virful inzapezit al Dealului Somleu unde se afla Avenul Betfia privelistea se intinde spre padurea Saldabagiu de Munte unde fulgii de zapada au acoperit potecile acestui anotimp
150 lei

Cros

10 km
raseul Cross cu dificultate medie / are 10km lungime cu diferenta de nivel pozitiva 350 m, se adreseaza sportivilor care prefera o alergare putin mai tehnic, este conceput atit participantilor competitivi cit si alergatorilor incepatori care doresc sa se autodepaseasca si vor o experienta unica .
Startul se va da de linga filigorie din padurea Saldabagiu de Munte cu o panorama deosebita intr-un peisaj de iarna care se deschide asupra podgoriilor in amonte iar in larg putem admira virful inzapezit al Dealului Somleu unde se afla Avenul Betfia privelistea se intinde spre padurea Saldabagiu de Munte unde fulgii de zapada au acoperit potecile acestui anotimp.
130 lei

Wild, Cros

5,2 km
seul Wild cu dificultate usoara / are 5km lungime cu diferenta de nivel pozitiva 150 m, se adreseaza sportivilor pentru toate nivelurile de pregatire, este conceput atât participanţilor competitivi cât si alergătorilor începători care doresc sa isi testesteze abilitatile pe potecile inzapezite.
Startul se va da de linga filigorie din padurea Saldabagiu de Munte cu o panorama deosebita intr-un peisaj de iarna care se deschide asupra podgoriilor in amonte iar in larg putem admira virful inzapezit al Dealului Somleu unde se afla Avenul Betfia privelistea se intinde spre padurea Saldabagiu de Munte unde fulgii de zapada au acoperit potecile acestui anotimp.
Winter Wolf Race face parte din Circuitul Titanii Muntilor Romaniei cu sloganul alearga fara limite, este o competiţie outdoor de alergare cu caracter montan.traseele sunt neamenajate şi neprotejate, folosesc drumuri publice şi forestiere, poteci marcate şi nemarcate, pante cu înclinare mare ,vai abrupte şi zone accidentate.
100 lei

Maraton

42 km
Traseul Maraton cu dificultate medie / are 42km lungime cu diferenta de nivel pozitiva 1350 m, se adreseaza sportivilor care prefera o alergare pe o distanta lunga, este conceput atit participantilor competitivi cit si alergatorilor la un nivel mai avansat care doresc un traseu cu profil mai greu cu urcari sustinute si lungi dar in acelas timp cu coboriri spectaculoase.
Startul se va da de linga filigorie din padurea Saldabagiu de Munte cu o panorama deosebita intr-un peisaj de iarna care se deschide asupra podgorilor in amonte iar in larg putem admira virful inzapezit al Dealului Somleu unde se afla Avenul Betfia privelistea se intinde spre padurea Saldabagiu de Munte unde fulgii de zapada au acoperit potecile acestui anotimp
Winter Wolf Race face parte din Circuitul Titanii Muntilor Romaniei cu sloganul alearga fara limite, este o competiţie outdoor de alergare cu caracter montan.traseele sunt neamenajate şi neprotejate, folosesc drumuri publice şi forestiere, poteci marcate şi nemarcate, pante cu înclinare mare, vai abrupte şi zone accidentat
190 lei

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Ce mi a plăcut : traseul are potențial și cred că cu o organizare bună poate fi o experiență plăcută.
Pana atunci însă... experiența mea la concurs a fost neplăcută. Partea cea mai neplăcută a fost organizarea și comunicarea: vineri, cu 1 ora înainte de preluarea kiturilor s.a anunțat că nu va mai avea loc " din motive tehnice" . Multi au venit din alte părți pentru asta, inclusiv din Satu Mare sau Suceava. Postarea care a luat tot hateul și frustrarea oamenilor a fost șters mișelește. Nicio asumare din păcate. kiturile nu au conținut tricou. Pana la urma, n ar fi fost un capăt de drum dar problema reală a fost ca tricourile nu au fost de fapt comandate. Daca ar fi fost altfel, cu transparenta, organizatorul putea anunta: nu au sosit tricourile. In ziua concursului doar câțiva purtau tricourile... dovada că nu au fost comandate e ca dupa concurs am fost sunat ( de 3x) pt confirmare si pt ca organizatorul sa "facă comanda". S a promis ca pana pe 15 feb la concursul din Oradea vor fi gata și se vor putea ridica. Nu s a intamplat însă nimic...
In ziua concursului, cu 1 ora programată înainte de start, se anunță că programul se decaleaza cu 1 ora. Dupa concurs, la ora 13 este anunțată venirea gulasului. La 13 se anunță că de fapt la 13:30 ... eu unul am plecat. Toate tertipurile astea ma fac sa cred ca nu a fost doar incompetența ci rea-voință (ca sa nu zic teapa).
Kitul f slab la 70 lei.
Nu am văzut șampania promisă pe podiumuri etc...
Pana la urma o inițiativă de felul asta trebuie încurajată, dar competența organizării lasa mult de dorit.
Traseul a avut și o porțiune nepalcuta: o zonă marcată cu bandă dar care traversa o porțiune cu frunze uscate și crengi în care îți intră piciorul până peste glezna: mare pericole de accidentări.

Oarecum, mi e greu sa inteleg de ce atâtea review-uri de 5 stele din partea prietenilor. : sa știți că nu ajuta în final.
Milu Moi
2020-02-16 16:44:39
Participant la cursa: Wild, Cros
Salutari, mie mi-a placut concursul, atmosfera, organizarea, traseul. Acesta a fost prima editie a concursului, tinand cont de asta eu zic ca ne puteam astepta la mici surprize. Privind imaginea in ansamblu eu consider evenimentul una reusita, multumiri organizatorilor pentru eveniment. Traseul era chiar bine marcata, era usor sa alergi, adica sa urmaresti marcajele, iar legat de diferenta de nivel, fiecare cum putea :)
Felicitari pentru organizare!
Szűcs Péter Petru
2020-01-29 21:20:44
Participant la cursa: Semimaraton
Mie mia plăcut totul a fost organizat super lăsăm deoparte problema kit-ului a fost una minoră. Nu poți denota concursul pentru un simplu incident cu kitul. Traseul a fost super tare mia plăcut și aștept următoarele concursuri și ediții. Succes incontinuare organizatorilor.
Bosina Alexandru
2020-01-28 03:22:30
Participant la cursa: Cros
Mi-a placut locatia,traseul.
Maria Boca
2020-01-27 17:39:23
Participant la cursa: Semimaraton
Nu mi-a plăcut:
-foarte puține informații legate de concurs
-anularea preluării kiturilor din ziua precedenta
-decalarea startului cu 1 ora
-portiuni ambiguu ale traseului
Mi-a plăcut:
-Traseul frumos
-Kitul destul de ok
Márta Paniti
2020-01-27 12:45:15
Participant la cursa: Semimaraton
Acest eveniment a fost la prima ediție în 2020, sper să se mai organizeze.
Pentru toți alergătorii, această competiție e un "must", traseele sunt pentru toate nivelurile de pregătire, frumoase, dar și provocatoare.Recomand și cu siguranță nu o să regretați că ați participat.
Borza Ionuţ
2020-01-27 12:32:47
Participant la cursa: Wild, Cros
Mi-a placut peisajul si traseul.
Nu mi-au placut: informarile facute din scurt tinand cont ca sunt oameni veniti din alte orase; commenturi sterse de pe pagina facebook; decalarea programului cu 1 ora la fata locului; kituri care difera de la participant la participant; traseu nemarcat corespunzator, lipsa organizatorilor pe traseu in special in zonele de intersectie ale traseelor de cross cu semimaraton si wild; intr-un cuvant lipsa de organizare.
Radu Calomfirescu
2020-01-27 11:38:28
Participant la cursa: Cros
Mie mi_a plăcut atmosfera si trebuie să multumesc organizatorilor pentru antrenamentele de recunoaștere a traseului care m_au motivat sa_mi depășesc limitele Astept următoarea editie
Andi Cormos Pap
2020-01-27 05:45:50
Participant la cursa: Cros
Dpdv al traseului ca dificultate si parcurs, excelent. Marcarea nu a fost o problema, au fost competitori care au trecut pe langa marcaj, deci e vb si de atentie. Problemele la organizare nesemnificative pt mine.
Zamfirescu Liviu
2020-01-27 05:06:41
Participant la cursa: Cros
Fiind oradean, am participat la toate sesiunile de recunoastere a celor 3 trasee.
Marcajele au fost foarte des dispuse, atat pe traseul pe care am participat, cat si pe celelalte, fiind vizibile foarte usor. La intersectiile traseelor erau sageti indicatoare, pentru fiecare traseu.
Faptul ca s-a amanat rdicarea kiturilor de participare nu m-a afectat, deoarece in ziua concursului, a durat doar cateva minute pana am primt kitul.
Micile gustari constand in fructe, napolitane, alune si altele, apa, sucul si energizantele au fost la dispozitia celor prezenti, atat in zona de start cat si la punctele de hidratare, pe toata durata evenimentului, iar gulyas-ul de la final a fost delicios.

PS: Tinand cont ca acest concurs a fost la prima editie, consider ca organizatorul a reusit sa rezolve cu succes, toate micile probleme aparute pe parcursul evenimentului.
Ciprian Mada
2020-01-26 15:06:56
Participant la cursa: Wild, Cros
Evenimentul a fost bine organizat dar loc de mai bine intotdeauna exista. Traseul a fost bine marcat si superb. Continutul Kitului a fost peste asteptari.
Mada Titiana
2020-01-26 14:31:24
Participant la cursa: Wild, Cros
Foarte incantat de traseu, merita alergat si sper sa continue si in anii urmatori.
Dupa parerea mea au fost probleme la marcaje, mai exact la placutele de orientare pt fiecare traseu, puteau fi amplasate mai bine.
Cosmin Isvoranu
2020-01-26 14:07:46
Participant la cursa: Semimaraton
Peisajul a fost frumos dar organizarea a lasat de dorit. Traseul nu a fost deloc bine marcat.
Kinga Mereg
2020-01-26 13:57:27
Participant la cursa: Cros
A fost bine, m-am simtit bine!
Podisoreanu Viti Viorel
2020-01-26 13:13:31
Participant la cursa: Cros
Fiind la prima editie si cu un numar atat de mare de participanti, cred ca organizatorii s-au descurcat onorabil.
Traseul a fost frumos, marcat bine, cu punct de hidratare.
Premiile au fost substantiale, kitul a fost peste asteptari de generos.
Inainte de concurs ( cateva weekenduri) organizatorii ne-au insotit in sesiuni de alergare de recunoastere a traseului, cu grija fata de fiecare participant, iar acestea au fost de mare ajutor.
Imi pare rau pentru cei afectati de anularea posibilitatii de a-si ridica kiturile cu o seara inainte, pentru mine personal nu a reprezentat o problema.
Cu siguranta urmatoarea editie va fi si mai spectaculoasa. Le multumim. Bravo lor.
Diana Hubert
2020-01-26 11:15:44
Participant la cursa: Wild, Cros
Mi-a plăcut traseul foarte mult , un traseu interesant, superb . A fost foarte bine marcat , punctele de hidratare au fost binevenite
Chiar dacă s-a amânat începerea evenimentului cu o ora , nu are importanta deoarece organizarea, premierea, traseul , mâncarea ,a fost totul grozav 🤗
Matica Marius
2020-01-26 10:33:44
Participant la cursa: Semimaraton
Eu sunt supet multumita de tot . Chiar daca am asteptat un pic...am fost in companie buna, ne’am simtit bine. Traseul a fost foarte bine trasat....cu puncte de hidratare bogate. Iar bograciul de dupa a fost foarte bun. Cupele si medaliile cu disign de apreciat. Kit’urile cu surprize placute ai folositoare
Cursul merita sustinut si dus mai departe ! Va Multumesc pt tot !
Bea Olah Orsolya Beata
2020-01-26 09:36:56
Participant la cursa: Cros
Traseu excelent, foarte bine marcat. Exceptand mica problema cu kiturile a fost un concurs bun, felicitări organizatorilor.
Premii si in bani, kituri generoase.
Stela Todea
2020-01-26 08:55:32
Participant la cursa: Cros