L'ETAPE ROMANIA, 2023

Adaugă un review

Revendică evenimentul

Despre eveniment

Turul Franței este cea mai renumită cursă de ciclism din lume dedicată profesioniștilor și urmărită în fiecare an cu pasiune de milioane de fani. Evenimentul sportiv devenit legendă a debutat în 1903, iar conceptul L'Étape by Tour de France s-a născut în mod natural din dorința de a da o șansă cicliștilor amatori de a descoperi această experiență unică în întreaga lume. De la cicliști cu experiență până la amatori și pasionați, cu toții pot concura începând cu 2022 și în România, pe una dintre cursele de 85 km, 42 km sau 14 km, pentru a obține celebrul tricou galben, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării. Cursele vor avea loc pe 27 august și vor marca pe traseu locuri iconice ale Bucureștiului, capitală europeană cunoscută și sub numele de Micul Paris. Competiția, ce va avea ca punct de start Piața Constituției, va oferi numeroase surprize atât participanților, cât și susținătorilor, și turiștilor. Vei descoperi puncte de atracție ce emană istorie: Arcul de Triumf, clădirea Primăriei Municipiului București, Palatul Parlamentului, Casa Armatei, Ateneul Român, Palatul C.E.C. etc

Vino să punem împreună Bucureștiul și România pe harta impresionantă a evenimentului L'Étape by Tour de France! Căci, începând cu 2022, țara noastră este a 20-a țară din marea familie L'Étape.

Vârsta min. pentru înscriere este 10 ani (data nașterii înainte de 31 dec. 2012). Participarea este permisă atât cu biciclete de șosea cât și cu biciclete MTB.

Traseele disponibile:

THE RACE 85 km (2 x loop 42 km)
THE RIDE 42 km (1 x loop 42 km)
CITY ADVENTURE 14 km

Program

8:00 START City Adventure 14 km
9:00 START The Ride 42 Km
9:00 START The Race 85 Km

Curse

City Adventure, Tura

14 KM
Pentru copii

The Ride, Tura

42 kM

The Race, Tura

85 KM

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Totul a fost o organizare reușită , felicitări!
Ioan Chifu
2023-08-27 09:06:47
Participant la cursa: The Ride, Tura