Crosul Arenelor, 2024


Despre eveniment

Crosul Arenelor este un eveniment de alergare nou care va avea loc pe cele mai cunoscute și frumoase străzi din București. Competiția are loc între două arene importante din Capitală: Stadionul Național “Arcul de Triumf” și Arena Națională. Este un eveniment unic pentru Capitală, deoarece veți alerga într-o singură direcție, doar dus, fără întoarceri. Se aleargă astfel pe un traseu cât mai fluid, rapid, fără dus-întors, care să străbată cele mai frumoase străzi ale Bucureștiului într-o cursă de 10 kilometri.

Bucureștiul e o scenă, din arenă în arenă

Sub sloganul “Bucureștiul e o scenă, din arenă în arenă”, ne propunem să creăm o atmosferă deosebită pentru toți alergătorii. Pe parcursul traseului veți găsi mai multe puncte de încurajare pregătite pentru a vă oferi o doza de energie fantastică. În aceste puncte vă veți simți ca pe adevărate scene în care voi sunteți artiștii, înconjurați de o atmosferă plină de entuziasm. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă depășiți limitele și să vă bucurați de fiecare pas al traseului.
Pe lângă provocarea probei de 10 kilometri, organizăm și probe pentru copii, astfel încât întreaga familie poate participa la acest eveniment unic.

Crosul Arenelor își propune să crească de la o ediție la alta pentru a deveni cel mai popular eveniment de alergare din România.

Curse

10 KM, Cros

10

Family Run 2 km, Cros

2
Pentru copii

Video de prezentare

{}

Review-uri de la participanți

Foarte buna ideea cu traseu unic, a fost interesant sa strabatem orasul. Mi-a placut si ideea cu echipele de pacemakeri
Adina Iordache
2023-10-04 21:17:14
Participant la cursa: 10 KM, Cros
Înscrierile sunt deschise!