Maratonul Vinului, 2024


Data concursului va fi anunțată în curând Bicicleta MTB Urlați, județul Prahova
Revendică evenimentul

Despre eveniment

In acest an MARVIN va avea loc în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă.

Cursa constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca şi la edițiile din anii trecuți, participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometraj şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura de 18 km.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor.

Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din încasările obţinute de pe urma evenimentului Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati.

Program

În curs de actualizare...

Curse

MTB

18.0 km

MTB

36.0 km

MTB

54.0 km

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

super traseul...
Emanuel Dumitrascu
2022-05-15 16:23:12
Participant la cursa: MTB
Traseul frumos, pacat ca vremea nu a tinut cu noi si a fost noroi.
Mihai Catalin Anton
2019-05-13 08:51:11
Participant la cursa: MTB