Road Grand Tour - Mon Amour Seciu, 2023


Data concursului va fi anunțată în curând Ciclism sosea Boldești-Scăeni, județul Prahova
Revendică evenimentul

Despre eveniment

Micul Drum al Vinului a devenit deja o Cursa Clasica. De ce mic? Pentru ca acest drum al vinului continua pe la Tataru, Urlati, Ceptura, Tohani, Budureasca, Valea Calugareasca, un fel de Toscana din Valea Prahovei. De ce cursa clasica? Pentru ca majoritatea "soselarilor" au ca obectiv aceasta competitie, intrecerile incep pe Strava inainte de RGT Seciu si continua pana toamna tarziu. Crama Seciu din varful deja celebrei catarari ne ofera noua, organizatorilor, gazduire in ziua competitiei si voua, oricand voiti, un loc minunat in care puteti petrece cateva minute (o bere) sau cateva ore (o masa serioasa + bere :)).

Traseul este destul de simplu. Un tur de circuit are 23.3 km. Startul se da jos pe drumul Bucov - Plopu iar sosirea este sus la Crama. Cei care nu au avut timp sa acumuleze mii de kilometri pana in aprilie, au la dispozitie Tura Scurta cu o lungime de 63km = doua tururi si jumatate = 3 urcari de Seciu.

Cei mai antrenati sunt provocati sa participe la Tura Lunga, de 110km = 4 tururi si jumatate = 5 urcari de Seciu.

Premiile sunt pe masura efortului insa anul acesta avem sponsori generosi care pregatesc si pentru cei mai buni cataratori cadouri atragatoare. (a 2a, a 3a, a 4a trecere peste linia de sosire vor reprezenta sprinturi de catarare = tricou cu buline si premii speciale).

Noi vrem sa va dorim tuturor, picioare puternice, minte limpede si mare atentie pe coborare!

Program

In curand detalii despre program

Curse

Tura scurtă, Tura

63.0 km
100 lei

Tura lungă, Tura

111.0 km
100 lei

Video de prezentare

{}

Review-uri de la participanți

Un traseu foarte frumos. Pacat ca nu este inchis circulatiei masinilor si, in unele zone, e putin periculos. Din acest motiv voi acorda doar 2 stele traseului.
Insa, banuiesc ca este foarte greu de inchis zona
Vremea nu prea a tinut cu noi insa, experienta este una foarte frumoasa si acest concurs merita sa fie in calendarul anual de competitii al unui sportiv amator
Tricoul din kit foarte frumos si, in general, kit-ul a fost generos, lucru intalnit mai rar in aceasta perioada. 5 stele pentru kit
costea sorin
2020-11-22 10:43:55
Participant la cursa: Tura scurtă, Tura
Prima mea participare la aceasta cursa. O experienta placuta, cei 3 km de catarare de la finalul fiecarei ture merita toti banii. Plusuri: start neaglomerat, voluntari suficienti pe traseu, Alex Ciocan entertainer la final, punctul de alimentare (desi doar unul) foarte generos. Minusuri: masini cam multe pe traseu. Eu, de exemplu, a trebuit sa ma dau jos de pe bicicleta pe ultima catarare, cu 50 m inainte de final, din cauza unei masini (conduse de o incepatoare), care dupa ce m-a atins in urcare, s-a asezat in fata mea, s-a oprit si a inceput sa coboare usor cu spatele cu motorul ambalat la maxim ( nu mai nimerea doamna vitezele). Ar fi misto daca s-ar putea inchide traseul pe viitor sau macar zona de catarare unde ciclistii mai fac “opturi” pe sosea si astfel trebuie sa intre pe contrasens.
Valentin Vasile
2019-04-22 03:51:30
Participant la cursa: Tura scurtă, Tura
o cursa senzationala , de la agonie la extaz si invers, cu o satisfactie fantastica la sfarsit
EDUARD IORDAN
2019-04-20 18:51:02
Participant la cursa: Tura scurtă, Tura