Road Grand Tour - Mon Amour Seciu, 2023

Adaugă un review

Revendică evenimentul

Despre eveniment

Seciu a devenit, deja, o Cursă Clasică. De ce? Pentru că majoritatea "șoselarilor" au ca obiectiv această competiție, întrecerile încep pe Strava înainte de RGT Seciu și continuă până toamna târziu. Traseul este destul de simplu. Un tur de circuit are 23.3 km. Startul se dă jos pe drumul Bucov – Plopu, iar sosirea este sus la Cramă. Cei care sunt prea obosiți în octombrie, au la dispoziție Tura Scurtă cu o lungime de 63km, două tururi și jumătate, adică trei urcări de Seciu.Cei mai antrenați sunt provocați să participe la Tura Lungă, de 110km - patru tururi și jumătate, adică cinci urcări de Seciu. Premiile sunt pe măsura efortului.Noi vă dorim tuturor, picioare puternice, minte limpede și mare atenție pe coborâre!
IMPORTANT PENTRU TOȚI PARTICIPANȚII
- în această competiție NU este permisă prezența mașinilor de însoțire!

- depanarea se poate face la puncte fixe. Nu există o limită de puncte fixe la care se poate face depanarea.

- există 2 mașini neutrale, puse la dispoziție de organizator, în care se pot lăsa roți sau biciclete de rezervă.

- singurele mașini care pot circula în caravana sunt cele ale Comisarilor de Cursă.

Program

In curand detalii despre program

Curse

Tura scurtă, Tura

63.0 km
100 lei

Tura lungă, Tura

111.0 km
100 lei

Video de prezentare

{}

Review-uri de la participanți

Un traseu foarte frumos. Pacat ca nu este inchis circulatiei masinilor si, in unele zone, e putin periculos. Din acest motiv voi acorda doar 2 stele traseului.
Insa, banuiesc ca este foarte greu de inchis zona
Vremea nu prea a tinut cu noi insa, experienta este una foarte frumoasa si acest concurs merita sa fie in calendarul anual de competitii al unui sportiv amator
Tricoul din kit foarte frumos si, in general, kit-ul a fost generos, lucru intalnit mai rar in aceasta perioada. 5 stele pentru kit
costea sorin
2020-11-22 10:43:55
Participant la cursa: Tura scurtă, Tura
Prima mea participare la aceasta cursa. O experienta placuta, cei 3 km de catarare de la finalul fiecarei ture merita toti banii. Plusuri: start neaglomerat, voluntari suficienti pe traseu, Alex Ciocan entertainer la final, punctul de alimentare (desi doar unul) foarte generos. Minusuri: masini cam multe pe traseu. Eu, de exemplu, a trebuit sa ma dau jos de pe bicicleta pe ultima catarare, cu 50 m inainte de final, din cauza unei masini (conduse de o incepatoare), care dupa ce m-a atins in urcare, s-a asezat in fata mea, s-a oprit si a inceput sa coboare usor cu spatele cu motorul ambalat la maxim ( nu mai nimerea doamna vitezele). Ar fi misto daca s-ar putea inchide traseul pe viitor sau macar zona de catarare unde ciclistii mai fac “opturi” pe sosea si astfel trebuie sa intre pe contrasens.
Valentin Vasile
2019-04-22 03:51:30
Participant la cursa: Tura scurtă, Tura
o cursa senzationala , de la agonie la extaz si invers, cu o satisfactie fantastica la sfarsit
EDUARD IORDAN
2019-04-20 18:51:02
Participant la cursa: Tura scurtă, Tura