Maratonul Argonauților, 2023


Revendică evenimentul

Despre eveniment

Maratonul Argonauților este o competiţie sportivă de alergare de tip Trail și Orientare Sportivă în aer liber organizată de Asociația Sportivă Activ Pontica. Competiţia are 3 probe de concurs: Proba de Maraton, cu o lungime totală a traseului de 42, 5 km, Proba de Cros cu o lungime a traseului de 16 km, Proba Cursa Familiei, cu o lungime a traseului de 6 kilometri. Startul şi Sosirea vor fi în Cheile Dobrogei în data de 8 aprilie 2023 pentru proba de Maraton și 9 aprilie 2023 pentru probele de Cros și Cursa Familiei.

Program

Revenim cu detalii referitoare la program

Curse

Maraton, Maraton

40
Maraton(proba inclusa in proiectul pilot Circuitul Hercinicilor):lungime aproximativ 40 km cu diferenta pozitiva de nivel de aproximativ 1350 metri: Cheile Dobrogei-drum cariera-turbine eoliene-stanele Mireasa-Rezervatia Geologica Cheile Dobrogei-Manastirea Sfantului Ioan Casian- la cruce-Amfiteatrul antic-releu-Banutii Dobrogei-Viaduct mic-Valea Vistorna-platou Gura Dobrogei-atoli la suprafata-pestera la Adam-Valea Vistorna-pestera Liliecilor-Schitul Sfantul Dionisie Exiguul-Orasul medieval Ester-Viaduct mare-Valea Casimcea-lacul Casian-Atolul 0-Atolul C-Amfiteatrul Antic-Pestera Sfantului Casian-Manastirea Sfantului Ioan Casian-platou chei-Cheile Dobrogei.
120 lei

Crosul Argonauților, Cros

15,8 km
Proba de Cros va avea o lungime de aproximativ 15,8 km cu diferenta pozitiva de nivel aproximativ 400 metri; Cheile Dobrogei-drum cariera-turbine eoliene-stanele Mireasa-Rezervatia Geologica Cheile Dobrogei-ruinele fostei cabane forestiere-Cheile Dobrogei.
110 lei

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Foarte bine organizat!
Lucian-Cristinel Vartolomei
2019-04-19 07:13:19
Participant la cursa: Crosul Argonauților, Cros
Înscrierile sunt deschise!