Bucharest 10K & Family Run, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Alergare sosea Bucuresti, județul Bucuresti Child friendly

Despre eveniment

In 2020 evenimentul se va desfasura virtual.
Ne vedem in 2021!


Bucharest 10K & Family Run este o competiție de alergare pe șosea, care lansează tuturor amatorilor provocarea de a petrece o zi în aer liber alături de cei dragi și de a alerga împreună, în paralel cu atleții români și străini de elită, îmbinând performanța – 10 kilometri cursă acreditată și inclusă în calendarele internaționale – cu distracția în familie.

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții.

Program

În curs de actualizare...

https://bucuresti10km.ro/ro/info-participanti/program-eveniment/

Curse

Cros

10.0 km
120 lei

Teen”s Race, Cros

3.5 km

Cursa familiilor, Cros

1.5 km

Cursa fotoliilor rulante, Cros

3.5 km

Stafeta 2 x 5 km, Cros

10 km
150 lei

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Mi-a placut startul care nu a fost aglomerat, am plecat din sectorul B in maxim 20 de secunde de la start. De asemenea, traseul a fost ok, in mare parte plat, prielnic pentru recorduri personale.
Nu mi-a placut atmosfera, nu m-am simtit in nici un moment ca la un concurs de talie internationala- fara incurajari de la voluntari, fara trupe care sa invesealasca atmosfera.
Ca si organizare, destul de slabut. La sosire, nu exista un punct de refresh sau cel putin apa, trebuia sa te duci inapoi in zona Expo (banuiesc, nu m-am dus si nici nu m-a directionat cineva) - aprox 500 de m de zona de finish.
Valentin Vasile
2019-04-09 03:16:22
Participant la cursa: Cros
o cursa simpla, fara prea multe angajamente si pretentii. dedicat tinerilor care abia acum isi incep viata de alergator si simt nevoia sa se etaleze cu cateva poze oficiale.
o parte faina a fost la km 9 unde un grup de copii te incurajau din tot sufletul pana ramaneau fara aer in plamani!!
una peste alta nu as plati pentru acest eveniment.
Bogdan Gmn
2019-04-08 16:00:28
Participant la cursa: Cros