100 for children, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Alergare sosea Valea Plopului, județul Prahova

Despre eveniment

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanta de 100 kilometri. Evenimentul este 100% caritabil se va desfasura de Ziua Copilului cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii aflati in tabara de la Valea Plopului.

Evenimentul este non-competitiv singur limita fiind de a parcurge tot traseul intr-o singura zi, timpul estimat pentru parcurgerea intregii distante fiind de 13 ore.
FUNDRAISING
Fiecare alergator va avea o pagina individuala de fundraising pe site-ul competitiei, in sectiunea “participanti” cat si pe platforma Galantom. Donatiile se pot face usor, online, cu orice card bancar, accesand pagina individuala a participantului. Rolul de fundraising implica convingerea cercului de apropiati sa doneze si directionarea lor catre pagina de fundraiser.

Orice donatie efectuata online se efectueaza direct in contul Asociatiei Pro Vita, toate fondurile stranse prin efortul alergatorilor/fundraiserilor fiind destinate exclusiv in scopul sustinerii cauzei.
Ultramaratonul “100 for Children” este un eveniment sportiv non-competitiv, 100% in scop caritabil, adevarata “competitie” fiind strangerea de fonduri pentru ca efortul nostru, al tuturor sa conteze si sa reusim sa avem un aport semnificativ in ajutorarea copiilor de la Valea Plopului.

Fiecare participant isi va propune un target individual de donatii, sumele de mai jos fiind orientative.

Targets Fundraising:

Target minim individual participant stafeta – 500 RON
Target minim de echipa – 2500 RON

Curse

Ultramaraton

100
Traseul va avea startul si finish-ul in tabara din Valea Screzii. Traseul uneste tabra din Valea Screzii cu Centrul Social din Valenii de munte construit cu fondurile stranse cu ajutorul vostru din editiile 100 for Children de pana acum. Va fi o ocazie frumoasa sa puteti vedea rodul eforturilor voastre si ce am reusit sa realizam impreuna prin comunitatea creata in jurul evenimentului 100 for Children.

Puncte alimentare si punctele de schimb stafeta

Punctele de alimentare vor fi fixe si vor fi amplasate sa distante de aproximativ 6km (vezi pe harta de mai jos)

Stafetele de la proba de 5 x 20km, vor putea decide daca vor schimba la distanta exacta de 20km. Ele vor avea si libertatea sa schimbe la punctele de alimentare, chiar daca distantele pentru fiecare concurent nu sunt exact la fel.

Pentru cei de la proba de 2 x 50km, punctul de schimb este la Centrul Social din Vălenii de Munte, la kilometrul 55. Asta inseamana ca primul segment va fi de 55km si al doilea de 45 km.

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review