Quadrathlon Marangoz Sulina, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Triatlon offroad Sulina, județul Tulcea

Despre eveniment

Participă la Quadrathlon și ajută copiii din Sulina să-și construiască propriile canoe (poți participa și tu la construcție). Meseria de MARANGOZ - dulgher specializat în construirea ambarcațiunilor de lemn - este pe cale de dispariție. Vrem să se bucure și copiii noștri de ea.

Acest eveniment a luat nastere ca o reactie la presiunea tot mai mare la care e supusa delta prin turismul agresiv care se practica in prezent, si va propune 5 zile de turism altfel, ecologic, educativ, dar nu mai putin spectaculos. Garantat!
Este un eveniment desfasurat in perioada 1-5 sept. care are ca scop promovarea turismului prietenos cu mediu, prin incurajarea activitatilor sportive, educative, culturale, traditionale.
Vom avea: Primul QUADRATHLON din Romania, editia a 2-a, (500m inot, 6km alergare, 20km bicicleta, 3km caiac- caiacele le punem noi la dispozitie-) de fapt o intrecere amicala cu zambetul pe buze, nu e neaparata nevoie sa fii sportiv de performanata,
o intrecere a copiilor, lansari de carte, dar si un atelier de construit povesti, seri muzicale, o tura de caiac (caiacele le aducem noi), un bors de peste, ateliere pe diverse teme- feldenkrais, yoga, istoria Sulinei, mestesugareli, seara greceasca si altele. (workshopuri).
Taxa de participare va fi 200 lei pentru 3-5 septembrie si 300 lei pentru 1-5 septembrie, si acopera: campare 3 sau 5 nopti, kitul de concurs- (tricou, batoane, caiacul pt concurs, o plimbare caiacul, ceaunul de dupa concurs), borsul de peste, workshopurile, concursul si premiile copiilor. Pachetul de 200 lei va fi identic cu cel din 2019.
Program:
In 1,2 si 3 vor avea loc urmatoarele activitati: ecologizare, atelier de construit povesti, intrecerea copiilor, atelier de creatie al copiilor, curs de caiac, tura de caiac sau bicicleta, atelier despre fauna, fotografie si bird-watching, istoria si cultura Sulinei, si alte activitati.
Quadrathlonul mare va fi vineri 4 septembrie (sedinta tehnica-kituri pe 3 -joi seara), cu ceaunul de dupa concurs, seara folk.
Tura de caiac, borsul de peste, workshopul la biblioteca sambata, 5 septembrie.
La Quadrathlon se poate participa si la categoria stafeta, dar nu mai mult de 2 coechipieri.
Continuam programul inceput anul trecut, "o carte poate schimba o viata" prin care FIECARE participant la event doneaza o carte care a insemnat ceva pentru el bibliotecii din Sulina! ATENTIE- NU o carte de care vrem sa ne scapam, ci una care a produs un scurtcircuit atunci cand am citit-o!! In cadrul workshop-ului din 5 sept. de la biblioteca.
Raspundem cu placere la intrebari si nelamuriri. Vom mai veni cu lamuriri si detalii pe parcurs.

Program

In curand...

Curse

Quadrathlon, Individual

500 m înot, 6 km alergare, 20 km bicicleală, 3 km caiaceală
200 lei

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review